(VIDEO) Spionul sârb, în Delta Dunării: “Vom lua armele şi vom … – Ziarul de Iaşi

Sarbul Bratislav Zivkovic, declarat indezirabil in Romania pentru 15 ani dupa ce SRI l-a monitorizat pe parcursul anului 2017 in timp ce incerca sa afle secrete despre bazele militare si radarele Romaniei de la Marea Neagra, a participat in luna octombrie la o intalnire organizata de Obstea Cazacilor din Romania in Delta Dunarii.

Zivkovic, liderul gruparii extremiste a cetnicilor, ce a luptat alaturi de pro-rusi in Crimeea, Donbas si Luhansk, a luat cuvantul si i-a asigurat pe participantii imbracati in costume militare ca cetnicii vor lua arme si vor lupta alaturi de cazaci.

"Ca si in secolul al XIX-lea, precum cazacii din Rusia, daca va trebui din nou, fie in Crimeea, fie in Lugansk, noi impreuna cu oamenii nostri vom lua armele si vom merge sa luptam. Precum in Crimeea, precum si in Luhansk. Si nu doar in Rusia, in orice tara ortodoxa vom fi cu voi. Daca va trebui, va vom veni in ajutor. Suntem cu voi", spune Bratislav Zivkovic la inalnirea cazacilor in localitatea Mila 23 din Delta Dunarii.

Evenimentul organizat de Obstea Cazacilor din Romania a avut loc pe 14 octombrie si a reunit cazaci din Romania, Rusia, Muntenegru, Serbia si Bulgaria. De altfel, pe video se vad in fundal mai multe steaguri ale cazacilor, dar si steagul Federatiei Ruse alaturi de cel al Romaniei.

Mai multe detalii pe hotnews.ro.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source