Vacanțele all inclusive în Delta Dunării au reduceri de pană la 50%! – www.a1.ro (Blog)

Cea mai bine conservată dintre deltele europene și a treia ca importanță ecologică în lume, Delta Dunării este un adevărat muzeu al naturii. Frumusețea sa pitorească atrage în fiecare an mii de turiști străini dornici să exploreze un ținut rămas autentic.

Profită de ofertele Early Booking de pană la 50% de la Complex Gulliver Delta Resort 4* din Murighiol și alege un sejur într-un paradis tipic lipovenesc, în Delta Dunării.

Vacanțele Delta pentru toți și Delta pentru Seniori de 5 zile la Gulliver Delta Resort 4* includ 4 nopți de cazare cu all inclusive, transport autocar din București și numeroase facilități turistice pentru ca șederea ta aici să fie una de neuitat.

Complex hotelier tipic lipovenesc cu servicii turistice excelente!

Pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, într-un cadru natural de excepție, se află Gulliver Delta Resort 4*, la numai 38 de km distanță de Tulcea. Complexul turistic a fost dat în folosință parțial în 2016  - fosta Pensiune La Lipoveanu, și parțial în 2018, și dispune de 10 camere matrimoniale decorate în stil rustic.

Gulliver Delta Resort 4* Murighiol este amenajat într-o armonie totală cu natură avand elemente arhitecturale realizate după modelul conacelor lipovenești. Serviciile turistice excelente sunt inspirate din tradițiile culinare, folclorice și de design interior ale vechilor comunități de pescari staroveri, stabiliți la gurile Dunării în urma pribegiei de pe vreamea lui Petru cel Mare.

Relaxarea în familie este prioritatea principală a Complexului Gulliver Delta Resort 4* care găzduiește o grădină luxuriantă cu gazon și un loc de joacă pentru copii. Terasa acoperită este excelentă pentru gustările servite la orele 11:00 și 17:00, pontoanele sunt perfecte pentru pescuit, iar piscina împrejmuită de șezlonguri asigură răcoarea în zilele călduroase de vară.

Pentru zilele relaxante, oaspeții pot opta pentru tolănit în hamace, răsfățul cu ceai la samovar și activități recreative precum tenis de masă, badminton, fotbal de masă, fotbal în iarbă, darts, șah, table, dar și cu spectacolul „Petrecere lipovenească”, cu foc de tabără.

Descoperă paradisul păsărilor în excursii opționale

Murighiol este o localitate pitorească tipic doborgeană, situată  între ţărmul estic al lacului Razelm şi braţul Sfântu Gheorghe. Acesta este un excelent punct de plecare în descoperirea adevăratelor monumente ale naturii, Murighiol este mărginit de un păienjeniș de canale și lacuri mozaicate ce îți dezvăluie peisaje unice.

Pentru a înțelege cu adevărat această oază naturală numită Delta Dunării, pornește cu barca pe lacuri și canale în excursii opționale organizate în cadrul complexului. Din program nu lipsesc plimbările la amurg, vizitele la Letea, Sulina, Sfantu Gheorghe sau excursiile cu microbuzul în descoperirea monumentelor istorice și religioase din împrejurimile Murighiolului.

De Mădălina Isar

Oferte de vacanta Delta Dunarii – Complex Gulliver Delta Resort 4*, Murighiol

*Vacanta in Delta pentru Seniori – tarife de la 479 lei/persoana.

*Vacanta in Delta pentru Toti Romanii – tarife de la 509 lei/persoana.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet (doua gustari - servite intre 11:00 si 17:00), transport cu autocarul din Bucuresti, Surpriza de Bun Venit!, acces gratuit la piscina, loc de joaca pentru copii, pescuit de pe ponton, activitati recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source