Vacanță de basm în Delta Dunării, paradisul apelor – www.a1.ro (Blog)

Paradis natural plin de culoare, Delta Dunării se mândrește cu câteva caracteristici unice în lume care împreună cu sentimentul de liniște și pace ce ți-l oferă, face din orice vacanță una memorabilă și profund înălțătoare.

Gulliver Delta Resort, complexul din inima paradisului

Cea mai frumoasă deltă din Europa și a treia ca importanță în lume, Delta Dunării poate fi explorată în cadrul unui sejur la Gulliver Delta Resort, care te întâmpină cu ospitalitate și peisaje unice, după scurtul drum parcurs cu barca de la Murighiol către Uzlina, în locul desăvârșit din mijlocul naturii unde se găsește hotelul.

Complexul hotelier se întinde într-o minunată grădină înconjurată de vegetație și ape, la confluența dintre canalul Uzlina și brațul Sf. Gheorghe, și cuprinde o suprafață de 10.000 mp. Gulliver Delta Resort îți va fi punct de sprijin, loc de plecare în explorarea împrejurimilor și loc de odihnă și relaxare la întoarcere. Chiar și numai citind în hamac, cu unicul zgomot de fundal alcătuit din trilul păsărilor și susurul apei, această vacanță va fi una reușită.

Delta Dunării, gazdă primitoare

Paradis unic în lume parte a Patrimoniului Mondial al UNESCO încă din anul 1991, Delta Dunării este cel mai potrivit loc în care să se dezvolte în voie mii de specii de plante și copaci, sute de specii de păsări și pești, mamifere și reptile. Admiră acest colț al naturii, surprinde culori, sunete și mirosuri și vei simți cum această vacanță te reinventează și te relaxează.

Pornește într-una dintre excursiile opționale cu barca, pe care Gulliver Delta Resort le pune la dispoziție, și descoperă Lacurile Isac, Uzlina sau Chiril, vizitează orașul Sulina, cea mai însorită localitate din România, fiind situată la cea mai joasă înălțime din țară, și explorează răcoroasele păduri care adăpostesc viețuitoare energice.

Una dintre cele mai frumoase experiențe de care te vei bucura este în Pădurea Letea, faimoasă nu doar pentru numeroasele plante agățătoare, cât mai ales pentru caii sălbatici care se bucură în voie de libertatea ce le-o oferă natura.

De Geanina Ichim

Vacante in Delta pentru Seniori 4 zile!

*Tarife de la 458 lei/persoana, date de plecare:  05.06; 08.06.

*Tarife de la 564 lei/persoana, date de plecare: 15.06; 22.06; 29.06

Servicii incluse: 3 nopti de cazare si masa conform programului ales (demipensiune/ pensiune completa/all inclusive tip bufet), transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628. 

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source