Ultimele zile cu reduceri de 50% la vacanțele în Delta Dunării! – www.a1.ro (Blog)

Cea mai mare rezervaţie de câmpii umede din Europa, Delta Dunării este un ţinut unic ce oferă o sumedenie de atracţii pe tot parcursul anului. Plimbările cu barca pe canale, pescuitul de pe pontoane, relaxarea pe plajele sălbatice sau observarea păsărilor sunt doar cateva dintre activitățile interesante de care te poți bucura aici.

Oferte Speciale de vacanță

Gulliver Delta Resort 4* vine cu reduceri de pană la 50% la vacanțele în Delta Dunării pentru anul viitor. Rezervă din timp sejurul tău pe meleaguri lipovenești și bucură-te de o escapadă liniștită în inima naturii. Complexul hotelier poziționat excelent pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol este amenajat în vechiul stil al conacelor lipovenești. De altfel, această atmosferă este păstrată pe tot parcursul vacanţei, atât prin meniul restaurantului pescăresc, prin excursiile în împrejurimi, cat şi la Petrecerea Lipovenească la care poți participa, întreținută de un ansamblu de dansatori locali, cu muzică bună și gustări dobrogene.

Activități pentru toată familia

Vacanţele cu familia în Delta Dunării sunt sprijinite de Gulliver Delta Resort 4* prin numeroase oportunităţi de excursii în împrejurimi, atractive pentru toate gusturile şi vârstele. Poți descoperi Pădurea Letea, ţinut exotic dominat de solurile nisipoase, lianele agăţătoare lungi de până la 25 metri şi renumiţii cai sălbatici. Sulina, vechea capitală a piraţilor, unde o plimbare pe faleză la apus de soare îţi aduce privelişti uluitoare. Sau te poți relaxa la Sfantu Gheorghe, localitatea tradițională cu cea mai frumoasă plajă sălbatică.

În cadrul complexului Gulliver Delta Resort 4*, fiecare îşi va găsi colţul ideal de linişte şi relaxare, sau poate chiar de distracţie şi energie. Îți poți petrece timpul pe pontoanele perfecte pentru pescuit, în sezonul estival la piscină împrejmuită de şezlonguri, în hamac sau la terasă, cu un ceai de samovar. Cei mici se vor entuziasma cu siguranţă la locul de joacă special amenajat pentru ei, unde se găsesc şi terenuri pentru practicarea diverselor sporturi: tenis, badminton, fotbal de masă sau fotbal în iarbă.

Oferte Speciale Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4*, Murighiol

*Weekend in Delta pentru Senioritarife de la 419 lei/persoană.

* Weekend in Delta pentru totitarife de la 449 lei/persoană.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu All Inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, foc de tabără, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source