Turism all inclusive în Delta Dunării – sejur de la numai 419 lei! – www.a1.ro (Blog)

Singura deltă din lume declarată Rezervație a Biosferei și cel mai bine păstrat secret al Europei, Delta Dunării te suprinde cu peisaje unice. Acest muzeu al biodiversității se află pe locul trei mondial ca importanță ecologică și face parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Turiștii dornici să descopere acest paradis sălbatic pot beneficia de sejururi all inclusive la tarife extrem de tentante, de la Gulliver Delta Resort 4*. Complexul hotelier se întinde pe o suprafață generoasă, într-o zonă magică pe malul lacului violet – Murighiol, la doar cateva minute distanță de Tulcea. Acesta este cel mai bun punct de plecare în descoperirea adevăratelor bijuterii naturale ale deltei, dar și spre cetățile medievale Istria și Enisala.

Tarife imbatabile la vacanțele Gulliver Delta Resort 4*

Proftă de ofertele speciale cu reduceri Early Booking de pană la 50%, de la Gulliver Delta Resort 4* și alege un sejur de 4 zile Delta pentru Seniori sau Delta pentru toți 2018, la tarife ce pornesc de la numai 419 lei/persoană, respectiv 449 lei/persoană. Pachetele de vacanță includ 3 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet și două gustări pe zi servite între 11:00 și 17:00, transport autocar București-Murighiol-București și acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, jocuri recreative.

Gulliver Delta Resort 4* a fost dat parțial în folosință în 2016 sub denumirea de Pensiunea La Lipoveanu și a fost amenajat în stilul vechilor conace lipovenești, special pentru turiștii care vor să testeze vechile tradiții ale comunităților de pescari staroveri, stabiliți la gurile Dunării în urma pribegiei de pe vreamea lui Petru cel Mare.

Relaxare într-un cadru luxuriant

Orice sejur la Gulliver Delta Resort 4* înseamnă mai înainte de toate relaxare într-un cadru de excepție unde tradițiile lipovenești s-au păstrat intact. Admiră peisajele luxuriante din grădina generoasă ”decorată” cu hamace și balansoare sau pornește în descoperirea rezervației în plimbări plăcute cu barca pe lacurile și canalele mozaicate. Dacă călătorești alături de cei mici, complexul hotelier dispune de un loc de joacă cu tobogane, leagăne și căsuțe colorate.

Pasionații de pescuit pot practica activitatea preferată direct de pe pontoanele resortului, în timp ce fotografii au ocazia să descopere la amurg cel mai sălbatic ținut european.

Poți opta și pentru excursii opționale cu microbuzul în descoperirea cetăților medievale Enisala și Istria, a monumentelor istorice și a bisericilor dobrogene.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunării 2018 – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

Weekend in Delta pentru Seniori – tarife de la 419 lei/persoană!

Weekend in Delta pentru Toti – tarife de la 449 lei/persoană!

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu All Inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, foc de tabără, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source