Suma obținută de ANAF după ce a vândut proprietățile lui Sorin … – Curierul National

Statul i-a vândut omului de afaceri două dintre cele mai valoroase hoteluri ale acestuia, două obiective turistice din Delta Dunării pentru care s-au plătit sume fabuloase. Asta este, însă, doar o parte din prejudiciul pe care ANAF trebuie sa il recupereze de la parintele FNI.

“Am sa va explic imediat de ce am ales Delta, ceea ce vedeti in spate este pontonul plutitor, unde locuiesc, cand stau aici, o combinatie, intre bricul Mircea si o cutie de conserve. Sa va explic de ce am ales sa filmez din Delta. Delta fara pic de discutie este viitorul economic al acestei tari”, spunea Sorin Ovidiu Vântu.


După cum se poate vedea, Sorin Ovidiu Vântu ţinea cu dinţii de comorile pe care le deţinea în Delta Dunării, mai ales că după cum spune şi el zona este o mină de aur.

Însă din păcate, staul i-a scos la vânzare proprietatile.

Complexul hotelier Lebăda este o adevărată comoară pentru cei care o deţin, deoarece poate genera un profit imens. Fiind poziţionată într-o zonă cheie, reuşeşte să atragă turişti an de an, mai ales că pot beneficia şi de o serie de servicii.

Omului de afaceri i-a mai fost vândut şi Complexul hotelier "Sulina", ce măsura o suprafaţă impresionantă.

În urma licitaţiei, ANAF a reuşit să recupereze o bună parte din prejiudiciu, este vorba de peste 19, 56 de milioane de lei.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source