Statul a vândut hotelurile de lux ale lui Sorin Ovidiu Vîntu din Deltă … – Obiectiv.info

ANAF a recuperat 19,56 milioane de lei prin executare silită în dosarele lui Sorin Ovidiu Vîntu. Mai exact, a vândut la licitaţie două obiective turistice situate în Delta Dunării, respectiv comuna Crişan şi oraşul Sulina, judeţul Tulcea.

Bunurile imobile valorificate au fost adjudecate la valori mai mari decât preţurile stabilite de evaluatori.

În judeţul Tulcea ANAF s-a vândut hotelul Lebăda , cu o suprafaţă construită desfăşurată de peste 1.400 de metri deţinute prin societatea Imobiliare Network 2002. Complexul hotelier cuprinde magazii, restaurante, bazin înot, popicărie, o uzină proprie de apă, instaţia solară, staţii alimentare carburanţi, gheţărie, discotecă, turn observare, magazii. Preţul de pornire a fost de 7,46 milioane lei , fără TVA. Terenul inclus este de aproape patru hectare.

Tot în Tulcea ANAF s-a vândut un hotel situat în localitatea Sulina. Hotelul are trei etaje şi va fi vândut împreuncă cu terenul deţinut, respectiv 14.278 de metri pentru 4,35 milioane de lei.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat, în februarie, de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la opt ani de închisoare în dosarul devalizării Fondului Naţional de Investiţii (FNI), decizia fiind definitivă.

Magistraţii au mai dispus menţinerea sechestrului până la concurenţa sumelor de 13,74 milioane lei şi 7,28 milioane dolari.

loading...

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source