SOV ține cu dinții de avere! Fostul mogul nu se dă bătut şi … – stiripesurse.ro (Comunicat de Presă)

Sorin Ovidiu Vîntu caută soluţii în instanţă pentru a nu-şi pierde averea. Omul de afaceri contestă la Curtea de Apel Bucureşti executările silite decise de Fisc pentru a recupera prejudiciul din dosarul FNI, transmite România TV.

ANAF a reuşit să vândă deja două proprietăţi ale afaceristului din Delta Dunării cu aproape 20 de milioane de lei!

Complexul hotelier "Sulina", din Sulina, cu suprafaţă totală de peste 1,4 hectare, a avut preţ de pornire a licitaţiei de 4.355.446 lei (946.836 euro) fără TVA. În acest caz este vorba despre un restaurant şi un hotel cu trei etaje.

Fiscul încearcă să vândă şi o altă proprietate din Mihăileşti, judeţul Giurgiu, cu o suprafaţă totală de 1.905 mp, din care 1543 mp curţi şi construcţii şi 362 mp arabil. Preţul de pornire a licitaţiei este de 282.319 lei (61.373 euro) fără TVA. Clădirea este formată din parte şi mansardă,, cu o suprafaţă totală de 267 de metri pătraţi.

În februarie 2017, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe Sorin Ovidiu Vîntu la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul privind devalizarea Fondului Național de Investiții (FNI), instanța dispunând și confiscarea de la omul de afaceri a aproximativ 13 milioane de dolari.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source