Sejur relaxant într-o oază de verdeață, la Gulliver Delta Resort 3* – Click!

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri de vacanță pentru sezonul 2018, profită de reducerile de pană la 45% la vacanțele de la Gulliver Delta Resort 3* și descoperă Delta Dunării!

Paradis pentru familiile cu copii

Gulliver Delta Resort 3*, splendid amplasat la confluența dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, la o distanță de doar 15 minute cu barca de la Murighiol, îți oferă cele mai bune condiții și facilități excelente pentru vacanțe liniștite pe meleaguri lipovenești.

Dacă călătorești în rezervație alături de cei mici, Gulliver Delta Resort 3* din Uzlina poate fi cea mai inspirată alegere. Grădina luxuriantă cu hamace și balansoare, locul de joacă cu tobogane, trambuline, leagăne și căsuțe, pontoanele de pescuit sau mini-terenul pentru fotbal, sunt doar cateva dintre locurile unde îți poți găsi relaxarea. Iar atunci când vine vorba de preparate tradiționale, la Gulliver Delta Resort 3* orice gurmand este răsfățat cu pește gătit în stil local. Poți degusta pe malul Dunării de la borș de pește și ciorbă storceag la salata de icre cu ceapă, saramură, plachie, și pană la crap la cuptor cu mămăliguță și mujdei.

Cea mai conservată rezervație naturală

Delta Dunarii, ținut unic în Europa, este cea mai bine conservată dintre deltele „Bătrânului Continent”, iar frumusețile sale uluitoare atrag în fiecare an turiștii din toate colțurile lumii.

Gulliver Delta Resort 3*, prin ofertele sale de nerefuzat, le oferă tuturor doritorilor oportunitatea de a surprinde acest colț de rai în diverse momente ale anului, începând cu revenirea la viața a naturii în primăvară, când încep să se întoarcă și păsările migratoare ce își fac aici cuiburile. În plus, una dintre activitățile preferatelor ale iubitorilor de natură, oricând ar vizita Delta Dunării, este birdwatching-ul, atât de ofertant în această zonă, datorită milioanelor de păsări din sute de specii, precum pelicanii, egretele, vulturul codalb, cormoranii sau lopătarii, ce dau un spectacol unic.

De Geanina Ichim

Oferte Speciale Delta Dunării 2018 – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

Delta pentru Seniori  - tarife de la 349 lei/persoană.

Delta pentru toți – tarife de la 379 lei/persoană.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă + 1 sticlă 2 litri de apă plată/persoană/zi), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source