Relaxare la all inclusive în Delta Dunării! – www.a1.ro (Blog)

Vacanțele de 4 zile au reduceri de pană la 50%!

Perla Romaniei și cel mai tanăr pămant european, Delta Dunării atrage o mulțime de turiști străini dornici să descopere tradițiile lipovenești bine păstrate și peisajele pitorești unice. Rezervația Biosferei poate fi următoarea ta destinație de vacanță pentru anul viitor, mai ales dacă ești în căutare de relaxare și liniște.

Cea mai conservată dintre deltele europene și una dintre cele mai frumoase din lume, Delta Dunării a devenit tot mai accesibilă pentru turiști grație ofertelor Early Booking de la Gulliver Delta Resort 4*.  

Romanii pot opta pentru vacanțe  de 4 zile la all inclusive care au reduceri de pană la 50%! Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți pornesc de la 419 lei, respectiv 449 lei/persoană și includ 3 nopți de cazare cu mese tip bufet la all inclusive, transport autocar București, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pontoane de pescuit, activități recreative.

Relaxare în stil lipovenesc la Gulliver Delta Resort 4*

Descoperă Delta Dunării – cel mai sălbatic ținut european într-o escapadă cu cei dragi la Gulliver Delta Resort 4*. Complexul hotelier are o poziție fascinantă pe malul lacului violet, în Murighiol la cateva minute distanță de Tulcea. Amenajat în armonie cu natura, în stilul conacelor lipovenești, la Gulliver Delta Resort 4* ești întampinat cu ospitalitate și gustări tradiționale – salate de icre și palincă.

Relaxarea este pusă la loc de cinste, fie că alegi să admiri paradisul în grădina cu hamace și balansoare, că vei pescui de pe pontoane sau că-ți petreci timpul practicand tenis de masă, badminton, fotbal de masă, fotbal în iarbă, darts, șah sau table. Dacă călătorești alături de cei mici, Gulliver Delta Resort 4* dispune de un loc de joacă dotat cu leagăne, tobogane și căsuțe colorate.

Experiențe de neuitat în Delta Dunării

Punct de plecare în descoperirea monumentelor naturale din Delta Dunării, Murighiol este mărginit de un păienjeniș de canale și lacuri mozaicate ce îți dezvăluie peisaje unice. Pornește cu barca la amurg pentru a surprinde un spectacol unic cand apusul colorează apele în nuanțe roșiatice și liliachiu. Dacă vrei să observi păsările, nu uita aparatul de fotografiat pentru că Delta Dunării este casa a peste 300 specii de păsări sălbatice.

Un sejur în Delta Dunării trebuie să includă obligatoriu și o vizită la plajele sălbatice de la Sulina sau Sfantu Gheorghe, la locul de întalnire dintre Marea Neagră și Dunăre. Dar și o drumeție la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, unde poți surprinde caii sălbatici și lianele grecești.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunării 2018 – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

Weekend in Delta pentru Seniori – tarife de la 419 lei/persoană!

Weekend in Delta pentru Toti – tarife de la 449 lei/persoană!

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu All Inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, foc de tabără, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source