Prognoza METEO pentru 19, 20 și 21 octombrie: Vreme călduroasă – Jurnalul Naţional

Prognoza METEO pentru 19, 20 și 21 octombrie: Vreme călduroasă

Vremea se va menține caldã și predominant frumoasã în toată țara, pentru această perioadă a anului. Cerul va fi mai mult senin în majoritatea regiunilor, iar vântul va sufla în general slab până la moderat, cu ușoare intensificãri în zona montanã, mai ales la altitudini mari.  De asemenea, în Delta Dunării pe parcursul nopții sunt posibile averse și descãrcãri electrice pe arii restrânse. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief îndeosebi din sud și sud-est, va fi ceațã.

Astăzi 1/26

Vremea va fi frumoasã și călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, în toate zonele  țării.  Vântul va sufla în general slab pânã la moderat și va avea unele  intensificări doar la munte. Noaptea vor fi condiții de ceațã în zonele de câmpie.

Vineri 1/26

Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind mai caldã decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil în nord-vestul țãrii și cu înnorãri temporare în rest, unde mai ales în cursul nopții, pe arii restrânse va ploua slab.

Sâmbătă 1/25

Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil,în majoritatea regiunilor iar vântul va sufla slab pânã la moderat. În zona preorășenească vor fi condiții de ceațã dimineața și noaptea..

Temperaturi în principalele oraşe:                                               

Bucureşti 26 soare

Craiova 24 soare

Timişoara 24 soare

Sibiu 23 soare

Suceava 24 soare

Galaţi 24 soare

Constanţa 21 soare

Cluj-Napoca 23 soare

Bacău 23 soare

Baia Mare 24 soare

Iaşi 23 soare

Oradea 24 soare

Reşiţa 22 cer variabil

Piteşti 24 soare

Braşov 22 soare

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 07:38 Soarele apune: 18:22

Presiunea atmosferică: 767 mmHg

Viteza vântului:   6 km/h (N-V)

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source