Preţul mediu al unei vacanţe pe litoral sau în Delta Dunării este de … – Ziarul Financiar

astăzi, 00:05 Autor: Simona Tatu

Agenţia de turism Eximtur din Cluj-Na­poca, una dintre cele mai mari de pe piaţa locală, a înregistrat în pri­me­le cinci luni ale anului creşteri de 85% la vânzarea croazierelor şi circuitelor externe, faţă de aceeaşi perioadă a a­nului trecut, conform datelor com­paniei. Destinaţiile externe pre­ferate de turişti rămân în conti­nua­re Spa­nia, Grecia şi Tur­cia, dar se remarcă şi Statele Unite, dato­rită exis­tenţei circuitelor inter­ne. Preţul mediu pentru o astfel de destinaţie este de 1.642 de lei pentru o persoană.

Agenţia de turism a ajuns la vânzări de 26,4 milioane de euro în primele cinci luni ale anului 2017, în creştere cu 22% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2016. Cele mai profitabile au fost diviza de business travel, de leisure travel şi incoming-ul, potrivit datelor companiei.

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.06.2017

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source