Ponta aruncă bomba: Dragnea a luat în folosință personală locații … – PSnews (Comunicat de Presă)

Fostul premier al României, Victor Ponta, vineri, pe pagina personală de Facebook, lansează o serie de acuzații dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.

Mai exact, fostul premier susține că Liviu Dragnea a luat „în folosință personală și exclusivă” Vila de la Neptun a primului ministru, Vila de Scroviștea a Președinției și Complexul Uzlina din Delta Dunării al RAPPS.

„Acum Dosarul “Belina” este la Parlament si lucrurile sunt definitv lamurite – NU EXISTA DENUNTURI IN DOSAR – si eu si Cazanciuc si ceilalti am fost chemati si audiati in calitate de martor deoarece am semnat respectivele hotarari de guvern.

Dragnea a mintit din nou – no news!

O intrebare de bun simt pentru toti cei care anul trecut au votat ca si mine pentru PSD – la ce a folosit acea minciuna ordinara propagata de Liviu Dragnea si oamenii lui din presa conform careia as fi facut eu denunt?!? In niciun caz PSD????!

In stilul clasic “Pablo Escobar” Liviu Dragnea nu s-a obosit sa spuna daca a luat pentru el si Teldrum respectivul Lac – ci doar sa afle daca au fost denuntatori sau spioni! Hai mai Liviu – Lacul Belina l-a luat Soros ca sa creasca ROBOR-ul in el / tu doar pescuiai acolo!

Ps – cred ca acum Lacul Belina poate fi returnat de Teldrum catre Guvern / Liviu Dragnea a avut grija sa ia in folosinta personala si exclusiva Vila de la Neptun a Prim Ministrului , Vila de la Scrovistea a Presedintiei si Complexul Uzlina din Delta Dunarii al RAPPS – deci poate sa ii lase din nou pe amarastenii din Teleorman sa prinda si ei un peste la Belina,” a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source