Pachetele turistice pe litoral pentru vara viitoare se vând din noiembrie – Radio Romania Actualitati

radiojurnal

 Arhivă Foto: anat.ro.

Pregătirile viitorului sezon estival au început deja, cu un calendar ce va include mai multe surprize la malul mării şi cu o promovare a vânzărilor timpurii încă de luna viitoare. Anul acesta, evenimentele au fost cele care au atras turiştii, iar această reţetă va fi păstrată şi în 2018, spune preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării, Cristian Bărhălescu.

"Cel puţin 8% creştere în acest an, faţă de anul anterior. Este un an bun, care, chiar dacă a debutat cu un iulie şi iunie mai capricios din punct de vedere al vremii, dar evenimentele l-au ţinut sus şi am reuşit să avem încasări mai mari, am reuşit să avem atractivitate mare pentru litoralul românesc. Dorim ca din acest an să promovăm de la Târgul de Turism de la Bucureşti, din noiembrie, evenimentele care vor fi anul viitor", a declarat preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării, Cristian Bărhălescu.

Potrivit datelor unuia dintre cei mai mari operatori turistici din ţară, vânzările s-au ridicat, în anul acesta, la peste 10 milioane de euro numai pentru vacanţele pe litoralul românesc. Zona Mamaia - Navodari ocupă primul loc, dar sudul litoralului înregistrează o creştere constantă.

Hotelierii din Delta Dunării încă nu şi-au făcut bilanţul, pentru că sezonul nu s-a încheiat, iar finalul toamnei aduce mereu turişti dornici să fie aproape de natură.


EticheteAsociaţia Litoral Delta DunăriiCristian Bărhălescu,

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source