(P) Reduceri de 45% la vacanțele în Delta Dunării – Libertatea

Una dintre cele mai spectaculoase destinaţii de vacanţă în România rămâne Delta Dunării, un adevărat paradis al naturii ce are de oferit o sumedenie de oportunităţi de a petrece momente de neuitat în completă armonie cu mediul înconjurător.

Gulliver Delta Resort 3*, situat într-un cadru natural splendid, la confluenţa dintre braţul Sfântu Gheorghe şi canalul Uzlina, îţi oferă posibilitatea să explorezi în 2018 acest colț de paradis prin pachetele Delta pentru toți și Delta pentru Seniori. Vacanțele au reduceri de pană la 45% și includ 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales, transport autocar, transferuri cu barca și acces la toate facilităţile hotelului, de la piscina încăpătoare la pontoanele hotelului, locul de joacă pentru copii şi terenul special amenajat pentru diverse sporturi precum badminton, fotbal în iarbă sau tenis de masă.

Citeste si

Relaxare într-un colț de rai

Poziționarea excelentă a complexului Gulliver Delta Resort 3* face ca acesul la rezervațiile naturale să fie făcut foarte ușor prin nave de agrement, astfel că vei avea ceva nou și impresionant de descoperit cu fiecare plecare: fie că vorbim despre lacuri mărginite de o parte și de alta de stufăriș sau despre pădurile de nisip renumite în lume.

Explorează Letea – singurul loc din țară unde cresc liane agățătoare cu dimensiuni impresionante, oferind pădurii un caracter exotic. De asemenea, de neratat este și excursia la Sulina, supranumit și „Orașul Piraților”, care te va impresiona cu plaja virgină de o frumusețe răpitoare și liniștea care te înconjoară.

Dacă vrei să descoperi tradițiile locului poți participa la Petrecerea Lipovenească întreținută de un ansamblu local de dansatori lipoveni, cu muzică bună, gustări dobrogene și răsfăț cu ceai la samovar.

Facilități excelente de vacanță

Gulliver Delta Resort 3* te întâmpină cu cele mai bune facilități și te încurajează să te bucuri de spectacolul naturii. Complexul modern dispune și de căsuțe construite în stil tradițional ce se completează perfect meniu pe bază de pește, dar și cu alte preparate, pentru toate gusturile, vegetariene sau pe bază de carne de pui și porc.

Delta Dunării, inclusă in Patrimoniul Mondial al UNESCO din anul 1991, este locul ideal în care să te relaxezi și să explorezi impresionantul parc național, care este, de altfel, singura deltă din lume declarată Rezervație a Biosferei.

Oferte Speciale Delta Dunării 2018 – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

Delta pentru Seniori  – tarife de la 349 lei/persoană.

Delta pentru toți – tarife de la 379 lei/persoană.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă + 2 litri de apă plată/persoană/zi), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source