(P) Pachetele de vacanță Delta pentru seniori și Delta pentru toți … – Libertatea

Pescuit de pe pontoane sau plimbări cu barca la amurg. O sesiune inspirantă de birdwatching ori drumeții în pădurile de nisip, sunt doar cateva dintre cele activitățile de care te poți bucura într-un sejur în Delta Dunării în 2018.

Profită de reducerile Early Booking de pană la 45% și rezervă acum un sejur în Delta Dunării 2018 la cele mai mici tarife de pe piața de turism. Gulliver Delta Resort 3* te așteaptă cu peisaje desprinse din paradis, facilități moderne, bucate lipovenești alese și o gamă largă de excursii opționale prin care poți explora acest paradis sălbatic.

Sejururi de 4 zile pentru toți turiștii!

Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori au tarife începand cu numai 319 lei/persoană, iar Delta pentru toți pornesc de la 349 lei/persoană, în care sunt incluse 3 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar din București și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Facilități excelente de vacanță

Poziționat în mijlocul naturii în Uzlina, Gulliver Delta Resort 3* se întinde pe o suprafață de 10.000 mp, cu acces direct atât la canalul Uzlina, cât şi la braţul Sf. Gheorghe. Atat seniorii, cat și familiile cu copii au parte de relaxare în cadrul resortului. Grădina luxuriantă cu balansoare și hamace este ideală pentru citit în natură. Locul de joacă cu tobogane, leagăne, trambuline și căsuțe colorate este un magnet pentru cei mici, în timp ce pontoanele sunt ideale pentru pescuit.

Dacă vrei să explorezi cu barca nemărginitul ținut al apelor, Gulliver Delta Resort 3* organizeaza excursii opționale spre habitatul păsărilor, dar și pe distanțe mai lungi cum ar fi Sulina, Letea sau Sfantu Gheorghe. La fel de bine poți participa la o petrecere lipovenească cu delicii specifice și foc de tabără pe malul Dunării sau poți porni într-o plimbare la amurg pentru a surpride spectacolul naturii.

Plimbări cu barca în descoperirea paradisului Delta Dunării

Orice vizită în Delta Dunării trebuie să includă o drumeție la Letea. Cea mai nordică pădure subtropicală a Europei găzduiește o mulțime de plante rare, liane grecești încolăcite de trunchiurile arborilor seculari, dar și orhideele sălbatice care încep să înflorească începand cu luna aprilie. Tot aici poți surprinde caii sălbatici renumiți în toată lumea.

Poți face plimbări liniștite și pe plaja sălbatică de la Sulina, care găzduiește cea mai lată fașie de nisip de la Marea Neagră. Un alt loc spectaculos ce găzduiește plaje virgine este Sfantu Gheorghe. Localitatea este recunoscută îndeosebi pentru tradițiile culinare bine păstrate. Aici poți încerca cea mai bună ciorbă storceag din pește sturion. Delta Dunării este unul dintre ultimele locuri din Europa unde se găsesc încă populații viabile de sturioni sălbatici, aceștia fiind la un pas de dispariție.

Oferte Speciale Delta Dunării 2018 – Hotel Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Weekend in Delta pentru Seniori – tarife de la 319 lei/persoană.

*Weekend in Delta pentru Toti Romanii – tarife de la 349 lei/persoană.

Servicii incluse: 3 nopți de cazare cu demipensiune/pensiune completă conform programului ales (1 sticlă 2 litri de apă plată/persoană/zi-se acorda la micul dejun), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source