(P) Explorează cel mai încantător ținut al Romaniei în luna octombrie! – Revista VIVA!

În fiecare an în Delta Dunării ajung mii de turiști străini care vor să se bucure de frumusețea sălbatică a acestei regiuni. Dacă în lunile de vară Rezervația Biosferei îți rezervă temperaturi excelente pentru baie și relaxare în natură, în sezonul de toamnă, vremea e tocmai bună pentru pescuit, birdwatching și degustări de pește pe malul Dunării.

Ultimele plecări în Delta Dunării din acest sezon!

Tot toamna ai ocazia unică să observi păsările prădătoare mari care poposesc în Delta Dunării pentru iarnă, iar pelicanii își antrenează puii pentru plecarea în țările calde pe care o aman pană la final de octombrie, dacă vremea e plăcută. Dacă vrei să eviți aglomerația din sezonul estival și să te bucuri de frumusețea neștirbită a Deltei Dunării, alege un sejur de 4 zile în această perioadă grație ofertelor speciale de pană la 45% de la Gulliver Delta Resort 3*! Pachetele de vacanță Delta pentru toți și Delta pentru Seniori includ 3 nopți de cazare cu mese tip bufet, transport autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Gulliver Delta Resort, ideal pentru relaxare

Amplasat pe cel mai vechi braț al Dunării, Sf. Gheorghe la intersecția cu canalul Uzlina, Gulliver Delta Resort 3* îți oferă momente de vacanță de neuitat, începand cu relaxarea într-un colț de natură pitoresc și pană la activități specifice regiunii precum plimbări cu barca pe canale, safari autentic la Letea, băi de soare pe plajele sălbatice de la Sulina și Sf. Gheorghe sau admiratul păsărilor sălbatice. Amenajat într-o armonie completă cu natura, Gulliver Delta Resort dispune de numeroase facilități turistice pentru ca șederea ta aici să fie una de neuitat.

Bucătarii complexului se întrec în prepararea celor mai delicioase bucate lipovenești toate servite într-o atmosferă tradițională cu vederi unice asupra deltei. La Gulliver Delta Resort 3* ești delectat cu borș de pește la ceaun, plachie și saramură, pește gătit la cuptor, la proțap sau pe grătar, chifteluțe de pește sau salată de icre, alături de plăcinte dobrogene, dar și alte preparate cu specific romanesc pentru gurmanzii care nu consumă pește.

Descoperă paradisul cu barca!

Pentru a înțelege cu adevărat ce înseamnă Delta Dunării nu este de ajuns să testezi bucătăria locală, trebuie să pornești cu barca în căutarea celor mai frumoase locuri peste care liniște domnește. Cel mai tanăr pâmânt al Europei crește în fiecare an cu circa 40 de metri pătrați, iar din acest motiv oferă condiții prielnice de dezvoltare miilor de specii de plante și insecte și sutelor de tipuri de păsări, mamifere și pești.

Pornește într-o excursie opțională cu barca spre localitatea aflată la cea mai joasă altitudine din țară – Sulina, pentru a observa locul de întalnire dintre Marea Neagră și Dunăre și pentru o plimbare plăcută pe plaja sălbatică cu cel mai fin nisip. Poți alege să explorezi și Letea sau Caraorman – singurele păduri de nisip din Romania, unde poți întalni cai sălbatici, liane grecești și păsări pe cale de dispariție.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur Delta pentru Seniori 4 zile – tarife de la 369 lei/persoana.

*Sejur Delta pentru toti 4 zile – tarife de la 399 lei/persoana.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu demipensiune tip bufet si apa plata la mese, transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, posibilitatea de a pescui de pe ponton, jocuri recreative precum table, sah, tenis de masa, fotbal de masa, loc de joaca pentru copii, welcome surprise (la sosirea in hotel turistii sunt intampinati cu icre si palinca) etc. Contact: gulliverresort.ro, telefon: 0784.215.628.Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source