(P) Early Booking 45% la vacanțele de 4 zile, în Delta Dunării! – Libertatea

Delta Dunării este una dintre cele mai pitorești regiuni europene. Aproximativ 70% din suprafața rezervației este ocupată de stufăriș, papură, rogoz și păduri declarate arii naționale. Acest muzeu al biodiversității adăpostește peste 300 de specii de păsări, fapt pentru care este una dintre deltele cu cea mai bogată faună ornitologică.

Nu rata ofertele speciale!

Gulliver Delta Resort 3* a lansat noile pachete de vacanță în Delta Dunării cu reduceri de pană la 45% la sejururile Delta pentru toți și Delta pentru Seniori de 4 zile, ce includ 3 nopți de cazare, mese tip bufet (demipensiune/pensiune completă conform programului ales), transport autocar din București și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Descoperă acest colț de pămant care crește în fiecare an cu aproximativ 40 de metri pătrați, într-o escapadă în familie într-o zonă luxuriantă, cu atmosferă de poveste și bucate alese.  Cea mai bună perioadă de explorat acest colț de natură este primăvara, cand natura explodează de culoare. Pornește cu barca pe lacurile și canalele garnisite cu vegetație, pentru a surprinde prima înflorire a nuferilor și a lotușilor colorați, să admiri păsările și să te bucuri de vremea plăcută de primăvară.

Dacă ești pasionat de fotografii poți să imortalizezi ținutul nemărginit al apelor ca de smarald și căsuțele albastre cu acoperișuri din stuf. Iar mai apoi să te răsfeți gustand din bucatele lipovenești servite la Gulliver Delta Resort 3*, hotelul în stil lipovenesc poziționat într-un cadru de poveste din Uzlina.

Gulliver Delta Resort – locația ideală pentru familii și seniori

Dezvoltat într-una dintre cele mai spectaculoase locații din Delta Dunării: la confluența dintre bratul Sfantu Gheorghe și canalul Uzlina, și la numai 10 minute distanță de Murighiol, Gulliver Delta Resort 3* le oferă turiștilor experiențe de vacanță unice și o mulțime de modalități prin care poate fi descoperit acest paradis natural.

Excursiile opționale cu barca spre habitatul păsărilor sau pe distanțe mai lungi la Letea, Sulina, Sfantu Gheorghe sau în descoperirea obiectivelor istorice și religioase în tururi organizate cu microbuzul, sunt excelente pentru a observa minunile Deltei Dunării – fiind cea mai mare suprafață reconstruită ecologic din Europa.

Dacă vrei să rămai în cadrul complexului hotelier, La Gulliver Delta Resort 3* te poți relaxa pescuind de pe pontoanele resortului sau să practici diverse activități recreative precum tenis de masă, foosball, șah, table sau tolănit în hamace în grădina luxuriantă umbrită de salcii plangătoare.

Oferte Speciale Delta Dunării – Hotel Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Weekend in Delta pentru Seniori – tarife de la 319 lei/persoană.

*Weekend in Delta pentru Toti Romanii – tarife de la 349 lei/persoană.

Servicii incluse: 3 nopți de cazare cu demipensiune/pensiune completă conform programului ales (1 sticlă 2 litri de apă plată/persoană/zi-se acorda la micul dejun), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source