(P) Delta Dunării, cel mai sălbatic ținut al Romaniei – Libertatea

Lagune împrejmuite de stufăriș și papură, canale mozaicate cu nuferi și lotuși, păduri decorate cu liane grecești și orhidee sălbatice, numeroase păsări și mamifere rare… acestea sunt doar cateva dintre monumentele naturale cu care te întampină Delta Dunării, în orice moment al anului.

Acest ținut de o reală frumusețe este casa celei mai semnificative colonii de păsări din Europa și tot aici vei întalni cea mai mare suprafață de stufăriș de pe glob. Descoperă Delta Dunării într-o escapadă de 4 zile la Gulliver Delta Resort 3*. Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți 2018 au reduceri de pană la 45% și includ 3 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar București și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Hotelul din inima paradisului

Gulliver Delta Resort 3* are o poziție excelentă la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, la numai cateva minute de mers cu barca de Murighiol.

Amenajat în armonie cu natura, complexul hotelier dispune de numeroase facilități moderne pentru ca șederea ta aici să fie una de neuitat. Grădina luxuriantă cu hamace și balansoare este un magnet pentru seniorii dornici de relaxare. Locul de joacă amenajat cu leagăne, trambuline, căsuțe colorate și tobogane este ideal pentru copiii dornici de distracție. În timp ce, pontoanele sunt ideale pentru pescuit. Gulliver Delta Resort 3* te întampină cu o piscină generoasă înconjurată de șezlonguri, numai bună în zilele calde de vară.

Explorează Delta Dunării în excursii opționale

Dacă ești pasionat de fotografii poți experimenta atat fotografiatul subacvatic, cat și pe cel al păsărilor, într-o plimbare plăcută cu barca pe lacuri și canale, la amurg. La fel de bine, poți porni în excursii pe distanțe mai lungi în descoperirea celei mai nordice păduri subtropicale din Europa, Letea. Aici ai șansa să surprinzi caii sălbatici, lianele grecești. Dacă-ți plac aventurile pornește într-un safari autentic pe dunele de nisip în parcul național Letea.

Relaxarea este pusă la loc de cinste în Delta Dunării, atmosfera și cadrul natural întregesc un tablou de poveste pe care-l poți completa cu o plimbare boemă pe plajele sălbatice. La Sulina, localitatea cea mai însorită din țară, vei întampina cea mai lată plajă de la Marea Neagră, în timp ce la Sfantu Gheorghe, plaja sălbatică este una dintre cele mai frumoase din Europa.

Delta Dunării îți rezervă o mulțime de suprize, de la insulițe nelocuite cu aspect exotic și pană la plante carnivore ori mamifere pe cale de dispariție cum este pisica sălbatică.

Oferte Speciale Delta Dunării 2018 – Hotel Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Weekend in Delta pentru Seniori – tarife de la 319 lei/persoană.

*Weekend in Delta pentru Toti Romanii – tarife de la 349 lei/persoană.

Servicii incluse: 3 nopți de cazare cu demipensiune/pensiune completă conform programului ales (1 sticlă 2 litri de apă plată/persoană/zi-se acorda la micul dejun), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source