(P) Delta Dunării 2018 – sejur de la numai 319 lei de persoană! – Revista VIVA!

Cu peste 30 de ecosisteme naturale și un număr de 5000 de viețuitoare, Delta Dunării se află pe locul trei mondial ca importanță ecologică. Acest ținut de o reală frumusețe a rămas neatins de modernitate și îți rezervă momente de vacanță unice. Profită de ofertele speciale la toate pachetele de vacanță de la Gulliver Delta Resort 3* și alege un sejur de 4 zile în Delta Dunării.

Reduceri Early Booking de pană la 45%!

Vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți au tarife imbatabile ce pornesc de la numai 319 lei, respectiv 349 lei/persoană și includ 3 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Descoperă cel mai sălbatic ținut european într-o escapadă la Gulliver Delta Resort 3*, hotelul poziționat într-o oază de verdeață la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, cu vederi spectaculoase asupra paradisului păsărilor.

Relaxarea în familie este pusă la loc de cinste la Gulliver Delta Resort 3*. Pasionații de pescuit pot practica activitatea preferată direct de pe pontoanele hotelului, iar seniorii se pot relaxa în balansoare și hamace în grădina luxuriantă umbrită de salcii. Copiii au un loc de joacă special amenajat cu tobogane, leagăne, căsuțe colorate și trambuline, iar pentru zilele călduroase de vară există o piscină generoasă înconjurată de șezlonguri și umbreluțe.

Explorează muzeul naturii în excursii cu barca

Delta Dunării este fără îndoială cel mai indicat loc dacă vrei să te deconectezi de la stresul cotidian și să fugi de agitația marilor orașe. Aici găsești sate pitorești peste care timpul a uitat să treacă, plaje virgine și păduri cu aspect tropical unde întalnești o mulțime de viețuitoare rare printre care liane grecești sau orhidee sălbatice. Doar în Delta Dunării ai ocazia să întalnești peste 80% din avifauna Romaniei, singurele păduri de nisip din țară sau plante carnivore.

Descoperă în excurii opționale cu barca de la Gulliver Delta Resort 3*, monumentele naturale ale Deltei Dunării.

Pădurea Letea este cel mai indicat loc de explorat în plin sezon al primăverii. În această perioadă ai șanse unice să observi pături întregi de orhidee sălbatice înflorite, plantele agățătoare sunt în plină expansiune decorand trunchiurile arborilor seculari, iar caii sălbatici pot fi zăriți în zona dunelor de nisip.

Nu rata nici plajele sălbatice de la Sulina și Sfantu Gheorghe, locuri unde Dunărea și Marea Neagră își dau întalnire.

În fosta capitală a piraților găsești cea mai lată plajă de la Marea Neagră, în timp ce în localitatea Sf. Gheorghe poți degusta cea mai bună ciorbă storceag gătită pe malul Dunării.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunării – Hotel Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Weekend in Delta pentru Seniori – tarife de la 319 lei/persoană.

*Weekend in Delta pentru toti romanii – tarife de la 349 lei/persoană.

Servicii incluse: 3 nopți de cazare cu demipensiune/pensiune completă conform programului ales (1 sticlă 2 litri de apă plată/persoană/zi-se acorda la micul dejun), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source