Noiembrie cu temperaturi de vară, în decembrie şi ianuarie va fi ger … – www.a1.ro (Blog)

Meteorologii au anunţat prognoza meteo pentru iarnă 2017 – 2018. Potrivit estimării, vom avea temperaturi aproape că vara în luna noiembrie, dar ne aşteaptă temperaturi foarte scăzute în decembrie şi ianuarie.

SEPTEMBRIE. Temperatura va avea valori mai ridicate decât normal în sud şi în vest, adică peste 18 – 19 grade. Va ploua extrem de puţin pe Litoral, în Delta Dunării, slab în sudul şi estul ţării. Sunt posibile cantităţi mai mari în nordul ţării.

OCTOMBRIE. În sudul şi vestul ţării, va fi mai cald decât ar trebui în această perioadă a anului şi multe zile senine, cu valori de peste 14 grade. Precipitaţiile vor fi normale, între 20 şi 40 l/mp, în sud, dar în execes în nordul ţării.

NOIEMBRIE. Va fi o vreme cu temperaturi mai mari decât am fost obişnuiţi pentru această lună, iar precipitaţiile vor fi mai puţine în Moldova şi în sudul Olteniei. În mod normal, în această lună, temperaturile medii sunt de până la 5 -8 grade.

DECEMBRIE. Cu toatea astea, luna decembrie vine cu ger năprasnic, iar dispeceratul Energetic Naţional se aşteaptă ca această iarnă să fie consumuri-record de electricitate şi de gaze naturale, că anul trecut, când au fost temperaturi de minus 15-20 de grade, înregistrate pentru o perioadă de 7-10 zile.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source