Navă de croazieră, cu turiști americani, la Constanța – Evenimentul Zilei

River Adagio, o navă de pasageri, fluvială, cu 100 de turiști americani la bord a acostat pentru două zile în portul Constanța. Turiștii vizitează orașul sau merg în excursii pe litoral și în Delta Dunării.

Nava fluvială de croazieră “River Adagio” efectuează, periodic, escale la Constanța după ce se oprește în mai multe porturi dunărene din Austria, Ungaria, Serbia, Bulgaria.  După îndeplinirea formalităților de intrare în țară, la Terminalul de pasageri al Portului Constanța, turiștii americani au fost îmbarcați în mai multe autocare pentru a vizita litoralul sau Delta Dunării. 

“River Adagio”, sub pavilion Elveția, construită în  2003, a fost creată special pentru croaziere pe Dunăre. Are o capacitate de 164 de locuri în 82 de cabine. Dispune de condiții de lux, bar, restaurant, bibliotecă,saună, piscină, sală de cinema. În acest sezon, nava de croazieră are programate cinci escale în portul Constanța. După o ședere de 48 de ore la Constanța, River Adagio se întoarce, pe Dunăre, următoarea destinație fiind Ruse în Bulgaria.


Alte articole din categoria: Fapt divers

libertatea.ro
fanatik.ro

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source