Lucian Bute, vacanta in Delta Dunarii, unde se dovedeste a fi un … – Sport Total FM

Lucian Bute isi petrece vacanta de vara in Romania. Pentru a fugi de caldura de acasa, sportivul a mers Delta Dunarii, unul dintre locurile in care se „retrage” atunci cand are nevoie sa se relaxeze.

Fostul campion mondial IBF la supermijlocie intre 2007 si 2012 a ales ca loc de ”refugiu” o vila din Sulina. Aici, Lucian Bute si-a aratat, din nou, calitatile de pescar, sportivul de performanta reusind niste capturi ”record” la stiuca.

Zi de pescuit in Delta Dunarii”, a notat Lucian Bute pe un site de socializare, postand, pentru ”omologare”, o fotografie in care tine doua stiuci!

Galateanu nu se afla la prima astfel de isprava. Dupa ce a pierdut centura de campion IBF, in vara lui 2012, Lucian a postat o fotografie cu o alta captura impresionanta, un crap de peste 5 kg.

Imi place sa stau cu undita in mana si chiar si in Canada, cand am timp liber, merg la o partida de pescuit. Sunt foarte multe lacuri acolo, dar Delta are farmecul ei, povestea in trecut Mister KO.

In varsta de 37 de ani, Lucian Bute pare tot mai aproape de a-si atarna manusile in cui, mai ales ca fostul campion mondial a pierdut cinci din ultimele sapte intalniri disputate in ring.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source