Kudos Fest, evenimentul care a atras peste 7.000 de români şi … – Adevărul

Mamaia a început sezonul estival în forţă şi continuă seria de evenimente de la malul mării, care vor atrage până la sfârşitul sezonului tot mai mulţi turişti români şi străini.
Weekendul prelungit de Rusalii i-a întâmpinat pe turişti cu oferte speciale la cazare dar şi cu multe opţiuni de distracţie pentru toate vârstele şi preferinţele, evenimente muzicale şi sportive, petreceri pe plajă.
Peste 50.000 de turişti au ajuns weekend-ul trecut pe litoral, gradul de ocupare a hotelurilor fiind în continuă creştere. În topul staţiunilor căutate de turişti s-au aflat Mamaia şi Vama Veche, conform unui comunicat al Asociaţiei Litoral Delta Dunării. 
Delta Dunării a fost ocupată la capacitate maximă weekend-ul acesta, toate locaţiile şi gospodăriile au fost pline de turişti. 
„Românii încep să redescopere Delta Dunării, să vadă că au servicii şi un alt fel de turism la ei în ţară, pe care îl găsesc mai degrabă în insulele exotice, în care fiecare zi începe cu o nouă aventură, o nouă experienţă, iar seara se încheie cu un spectaculos apus de soare. Delta este ceva fascinant şi exotic pentru iubitorii de aventură, pescuit, birdwatching.
Oferă un altfel de mare, cu plaje sălbatice, păduri tropicale, liane, vegetaţie abundentă, stejari gârboviţi de vremuri, formaţii tradiţionale de lipoveni, ruşi, greci, ucraineni, cazaci şi cântece tradiţionale româneşti la foc de tabără. Au fost şi continuă evenimentele, spectacolele, excursiile, concursurile de pescuit şi serile tradiţionale“, a spus Daniel Iluşcă, preşedintele Asociaţiei Patronatului în Turismul din Delta Dunării. 

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source