Infractorii pleacă, afacerile rămân: FIRMA lui Radu Mazăre din … – B1

Pensiunea din Delta Dunării a lui Radu Mazăre îi aduce acestuia profituri semnificative chiar dacă a fugit în Madagascar.

„Casa dintre sălcii”, cotată la 4 stele, va mai fi liberă abia la primăvară. O noapte la pensiunea fostului edil al Constanței costă 55 de euro, informează Click.ro.

Citește și: Suedezii de la Saab au deschis un birou la București: Grupul are operațiuni în industria de apărare și securitateȘi-a scos silicoanele la vânzare! Cât cere pe eleUngaria anunță oficial că va importa gaze din România, deși Teodor Meleșcanu a negat semnarea vreunui acord cu țara vecină 

Dar asta nu a fost de ajuns pentru Mazăre aşa că şi-a deschis şi un complex în Madagascar. O noapte de cazare costă 65 de euro, cu mic dejun.


Autoritățile române l-au dat însă în urmărire internațională, pe numele lui fiind emis luna trecută un mandat de arestare, după ce a plecat din țară în Madagascar, în urmă cu trei luni.El este judecat în șapte dosare penale și cercetat de DNA în alte patru. Mazăre se afla sub control judiciar și trebuia să anunțe oamenii legi când pleacă și când se întoarce, însă a cerut azil politic în Madagascar.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source