INCREDIBIL! În ce LUX se școlesc funcționarii publici! – B1

Zilele de muncă pentru funcționarii publici, aleșii locali și bugetari sunt mai degrabă o încântare. Și asta mai ales când se ”școlesc” pe banii statului, în condiții de lux!  De cele mai multe ori, ei merg la cursuri de formare în locuri scumpe, sunt cazați în hoteluri de 4 stele și își pot aduce un însoțitor gratuit. 

Oferta programelor de perfecționare pentru administrația publică (septembrie-decembrie 2017) dată de către Centrul de Formare APSAP arată că aceștia sunt duși, de obicei, în locuri scumpe, arată Click!.

Citește și: S-A SPÂNZURAT! Mama sa l-a găsit fără suflare. Tot orașul e în stare de ȘOC!După ce serial TV era înnebunit Nicolae Ceaușescu. Nu rata niciun episodUn nou caz DRAMATIC: Copil de patru ani, MORT din cauza gripei! Medicii în ALERTĂ!

Bugetarii ajung la hoteluri de 4 stele din Poiana Brașov, Delta Dunării, Mamaia, Sinaia ori Sovata, iar pentru șapte zile, dintre care cinci de curs și șase nopți de cazare, statul achită pentru un singur angajat între 2.290 de lei și 2.890 de lei!

Cel mai scump a fost la Hotelul Riviera din Mamaia, unde bugetarii s-au putut perfecționa în ”Responsabilități în materia comunicării publice. Transparență decizională și managementul documentelor”.

Hotelurile includ diverse facilități precum mic dejun excepțional, meniu variat la restaurant, piscină interioară, saună, salină și centru de sănătate.
 

Citește și: "Livulică, nu zice nimeni că trebuie ÎMPUȘCAT Vâlcov, dar SCUIPAT merită!"Ambasadorul rus, Valery Kuzmin: Anumite cercuri de la București se comportă ca acel catolic care a vrut să fie un catolic mai bun decât Papa de la RomaBOMBA de la Transporturi! Cine este NOUL DIRECTOR al CFR SA

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source