Ger de crapă pietrele. Temperaturi resimţite de minus 30 de grade … – Fanatik

Răcirea vremii va continua zilele următoare, astfel încât, minimele termice, preponderent negative, vor avea valori de la -10 grade în estul Transilvaniei, până la 1...2 grade în sud-vestul Olteniei. Cerul va fi mai mult noros. Vor cădea precipitaţii slabe, pe arii restrânse în sud-vestul şi sudul ţării - predominant sub formă de ninsoare şi cu totul izolat, fulguieli, în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab şi moderat, iar în nordul Moldovei, Carpaţii de Curbură şi zona deltei, va avea unele intensificări. Temperaturile au scăzut semnificativ, astfel că în zonele cu vânt puternic acestea au depăşit cu mult pragul de îngheţ.

Prognoza meteo anunţă pentru marţi vreme închisă, fără precipitaţii

Marţi, vremea va fi, în general, închisă în cursul zilei, când, vor mai fi precipitaţii slabe, dar pe arii restrânse, predominant sub formă de ninsoare, în centrul şi în sudul teritoriului. Noaptea, înnorările vor persista în regiunile din jumătatea de răsărit a ţării, unde doar izolat va fulgui, iar în jumătatea de vest, cerul va deveni variabil.

Vântul va mai prezenta unele intensificări în nordul Moldovei, Carpaţii de Curbură şi Delta Dunării, iar în rest va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime, în jurul celor specifice perioadei în sud şi în sud-est şi uşor mai scăzute decât acestea în celelalte zone, se vor încadra între -3 grade in dealurile de Vest şi 5 grade in Lunca Dunarii. Minimele vor fi cuprinse între -8 şi 0 grade, mai mici în depresiuni, până la -11....-10 grade. Pe spaţii mici, vor fi condiţii de ceaţă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source