Descoperă Delta Dunării în 2018 – Click!

Profită de reducerile de pană la 50% la vacanțele de la Gulliver Delta Resort 4* și rezervă acum un sejur în rezervație, prilej excelent să explorezi un tăram rămas autentic în ciuda turismului tot mai dezvoltat. Complexul hotelier amenajat în vechiul stil al conacelor lipovenești are o poziție excelentă pe malul lacului violet, Murighiol la doar cateva minute distanță de Tulcea. Peisajele unice și stilul arhitectural specific fac ca acest resort să fie alegerea ideală pentru vacanțe tradiționale în mijlocul naturii.

Vacanțe lipovenești la Gulliver Delta Resort 4*

Cea mai bine conservată dintre deltele europene, Delta Dunării, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO din anul 1991, te cucereşte de la prima vedere prin diversitatea uluitoare a peisajului compus din mii se specii de floră şi sute de tipuri de peşti şi păsări. De altfel, aceasta este şi singura deltă din lume declarată Rezervaţie a Biosferei.

Gulliver Delta Resort 4* preţuieşte fiecare element al Deltei Dunării şi le oferă oaspeţilor săi ocazia de a descoperi împrejurimile de poveste prin excursiile opţionale cu ambarcaţiuni de ultimă generaţie ce te vor purta pe lacuri şi canale până la cele mai importante atracții ale rezervației. În zilele relaxante, la Gulliver Delta Resort 4* te poți tolăni în hamac în grădina luxuriantă, la piscina generoasă (deschisă în sezonul estival), la pescuit de pe pontoane sau în foișorul cu vederi spre paradisul apelor.

Excursii cu barca în descoperirea paradisului

Descoperă plajele sălbatice de la Sulina și Sfantu Gheorghe, admiră caii sălbatici și dunele de nisip de la Letea sau pornește în explorarea monumentelor istorice spre cetățile medievale Istria și Enisala, ori la Martirion de la Niculițel, monument unic în Europa și locul unde au fost descoperite moaștele a șase martiri creștini din secolul al IV– lea. La ceas de seară poți participa și la Petrecerea Lipovenească întreținută de un ansamblu local de dansatori lipoveni, cu muzică bună, gustări tradiționale și ceai la samovar.

De Geanina Ichim
 

Oferte Delta Dunarii 2018 – Complex Gulliver Delta Resort 4*, Murighiol

*Vacanta in Delta pentru Senioritarife de la 479 lei/persoana.

*Vacanta in Delta pentru toti romanii tarife de la 509 lei/persoana.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet (doua gustari - servite intre 11:00 si 17:00), transport cu autocarul din Bucuresti, Surpriza de Bun Venit!, acces gratuit la piscina, loc de joaca pentru copii, pescuit de pe ponton, activitati recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source