Delta Dunării – un paradis de explorat în luna octombrie | Travel a1.ro – www.a1.ro (Blog)

Toamna aceasta aduce cu sine o vreme atât de plăcută încât o vacanţă în Delta Dunării este ideală dacă vrei să scapi de agitația marilor orașe. Descoperă frumusețile naturii pictate în nuanțe ruginii grație ofertelor speciale de la Gulliver Delta Resort. Pachetele de vacanță Delta pentru toți și Delta pentru Seniori au reduceri de pană la 45% și includ 3 nopți de cazare cu mese tip bufet, transport autocar și transfer cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Delta Dunării la superlativ

Spectaculoasa Delta Dunării se regăseşte în topul destinaţiilor de vacanţă pentru românii din toate colţurile ţării, precum şi pentru străini, care vin aici să descopere cel mai tânăr pământ românesc de o frumuseţe uluitoare, cu un parc naţional ce include numeroase lacuri întinse, canale dantelate cu vegetație și păduri dese.

Cea mai bine conservată dintre deltele europeneDelta Dunării este singura din lume care a fost declarată Rezervaţie a Biosferei, fiind inclusă încă din 1991 în Patrimoniul Mondial al UNESCO.

O arie protejată foarte importantă din Delta Dunării este Pădurea Letea, cea mai veche rezervaţie naturală din România, care are o suprafaţă de aproximativ 500 hectare protejată încă din anul 1938. De acest loc sunt legate frumuseţi desăvârşite, exotice. În afară de caii sălbatici care se perindă prin aceste locuri, vei putea admira aici şi stejari seculari, în jurul cărora se agaţă liane lungi, ca într-o adevărată junglă. La o plimbare cu barca, descoperă și Sulina – cea mai însorită localitate din Romania care se laudă cu o plajă sălbatică fabuloasă.

Gulliver Delta Resort – oaza de relaxare

Excelent poziţionat la confluenţa dintre canalul Uzlina şi braţul Sf. Gheorghe, Gulliver Delta Resort reprezintă atât atât o oază de relaxare, cat și un bun loc de pornire în explorarea împrejurimilor, cu bărci de agrement pe canalele Deltei, spre rezervaţii şi locuri pline de culoare, împrejmuite de vegetaţia specifică zonelor umede, cu papură, stuf şi salcie pitică.

Iar după atâtea descoperiri şi vizite interesante, te aşteaptă la Gulliver Delta Resort zone special amenajate pentru relaxare: grădina luxuriantă este dotată cu balansoare și hamace, dar și un loc de joacă pentru copii cu leagăne, tobogane, căsuțe colorate și alte atracții.

Pasionații de pescuit pot practica activitatea direct de pe pontoanele resortului, în timp ce gurmanzii sunt răsfățați de bucătarii experimentați, cu delicii lipovenești precum ciorba storceag, borș de pește cu mămăliguță, plachie sau saramură, pește pe grătar, în jar sau la cuptor, și plăcinte dobrogene.

De Geanina Ichim

Oferte Speciale Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur Delta pentru Seniori 4 zile – tarife de la 369 lei/persoana.

*Sejur Delta pentru toti 4 zile – tarife de la 399 lei/persoana.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu demipensiune tip bufet si apa plata la mese, transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, posibilitatea de a pescui de pe ponton, jocuri recreative precum table, sah, tenis de masa, fotbal de masa, loc de joaca pentru copii, welcome surprise (la sosirea in hotel turistii sunt intampinati cu icre si palinca) etc. Contact: gulliverresort.ro, telefon: 0784.215.628.Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source