Comunicat de presă – Deputat George Șișcu (PNL Tulcea) – AGERPRES

'SĂ SPERĂM CĂ DELTA NU VA AJUNGE O REZERVAȚIE GEN BELINA !'

Deputatul liberal George Siscu a participat pe data de 3 octombrie la prima dezbatere liberă cu privire la problemele din zona Rezervației Biosferei Delta Dunării, dezbatere la care au luat parte agenți economici, oficialități, pescari și reprezentanți ai asociatiior de pescuit și turism din Delta Dunării.

'Am văzut că au participat la dezbatere multe persoane, agenți economici, reprezentanți ai sectorului privat, contribuabili, oameni ce și-au rupt din timp pentru a participa la un dialog cu cei pe care îi plătesc, așa cum este cazul nostru, al aleșilor, ai celor din administrație, etc.

Din păcate nu pot să nu îmi exprim dezamăgirea față de atitudinea A.R.B.D.D.-ului, chiar dacă nu era domnul guvernator dar un reprezentant al instituției putea fi trimis. Sunt de părere că problemele se rezolvă mai greu conflictual, dar dacă procedezi de așa maniera cum a procedat A.R.B.D.D. sigur că ajungi la un conflict, pentru că dumneavoastră trebuia să fiți primii parteneri de discuție, cei cu care să intre în contact.

M-aș fi așteptat de la domnul guvernator să vină cu o analiză a modului în care funcționează Administrația Rezervației, pentru că multă lume nu mai înțelege rolul acestei instituții, modul în care se desfășoară activitatea trebuie să fie și în folosul comunității.

În altă ordine de idei, sper că în Delta Dunării să nu se ajungă la o situație similară cu cea pe care am văzut-o la televizor și o știm cu toții, să ni se spună că pentru protejarea zonei e nevoie de o concesionare ca prin zona Belina...'a declarat deputatul liberal George Siscu, dealtfel singurul parlamentar prezent la dezbaterea liberă din data de 3 noiembrie.

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source