Comunicat de presă – Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea … – AGERPRES

Distracția estivală continuă pe litoral și în Delta Dunării!

Asociația Litoral — Delta Dunării vă invită în fiecare joi, în perioada 29 iunie — 17 august 2017, la Parada Personajelor de Poveste!

Mamaia și Satul de Vacanță se vor transforma, în fiecare joi, în tărâmul de poveste al personajelor îndrăgite de cei mici. Parada va pleca la ora 20 din Piațeta Cazino Mamaia, și va străbate Faleza de Promenadă și Piațeta Perla, până în parcul de distracții din Satul de Vacanță.

Evenimentul este organizat de Asociația Litoral — Delta Dunării in scopul promovării stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță, cu fonduri ce provin din bugetul taxei de promovare a agenților economici din Mamaia și Satul de Vacanță, conform strategiei de dezvoltare si promovare a Asociației Litoral — Delta Dunării.

Link eveniment: www.facebook.com/paradapersonajelordepoveste/

În perioada 29 iunie — 2 iulie va avea loc în Piața Ovidiu din Constanța primul festival dedicat înghețatei și dulciurilor, Festivalul Înghețatei. Festivalul va reuni producători și importatori de înghețată, prăjituri, gaufre, produse de patiserie dulce, ice coffee, fresh-uri, smoothie-uri și limonade naturale. Bunătățile aromate vin la pachet cu spectacole pentru copii, concursuri, face painting, baloane colorate, mascote și animatori.

Pentru cei mari, Plaja H2O din Mamaia va fi sâmbătă, 1 iulie, gazda unui concert live susținut de Moonlight Breakfast, începând cu ora 23.30.

De asemenea, plaja Tuzla va găzdui în perioada 29 iunie — 2 iulie Festivalul Dakini, un eveniment de anvergură internațională ce aduce laolaltă muzica chill, psy-trance și micro-house, dans, peste 100 DJ, speakeri și artiști celebri, workshop-uri și cel mai mare 'yoga village' din această zonă a Europei.

Orașul Murfatlar va fi în sărbătoare, sâmbătă 1 iulie, când marchează Ziua Orașului Murfatlar printr-un spectacol organizat pe stadionul din localitate începând cu ora 14.00, ce va include reprezentații sportive, muzică și dansuri populare, precum și un concert susținut de Smiley. Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al Orașului Murfatlar.

Turiștii și constănțenii sunt invitați să ia parte la o serie de evenimente cultural și sportive, ce vor avea loc în orașul Ovidiu, dar și pe insula cu același nume: Festivalul Cântecului Popular 'Elena Roizen', ajuns la a X-a ediție (1-2 iulie, pe Platoul Centrului Cultural 'Elena Roizen'), Zilele Orașului Ovidiu (a IX-a ediție), precum și prima ediție a Simpozionului 'Ovidienii'. Evenimentele sunt organizate de Primăria Orașului Ovidiu, în parteneriat cu Universitatea Ovidius și Primăria Orașului Sulmona.

Program evenimente: www.facebook.com/events/330257284061570/

Danube Delta Rally (29 iunie — 1 iulie), unul dintre cele mai frumoase evenimente de motorsport din România, revine la Tulcea și în 2017 într-o nouă formulă: 100% asfalt, cu sute de cai putere la zeci de ani de istorie automobilistica. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport sub egida Federației Internaționale a Automobilului și a Automobil Club Român, a Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice și a Retromobil Club România, în parteneriat cu Consiliului Județean Tulcea și Primăria Tulcea, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, a Direcției de Drumuri Județene, a Prefecturii Județului Tulcea, a Primăriei Jurilovca, și cu sprijinul partenerilor privați.

Link eveniment: www.facebook.com/events/1406773746012699

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale 'Gavrilă Simion' Tulcea vă invită să vizionați Expoziția de fotografie 'Dobrogea — România între stepele iberice și anatoliene' realizată de Mihai Petrescu, cercetător la Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea. Expoziția este un periplu imaginar, o comparație între stepele și semideșerturile din sudul Europei, respectiv din Dobrogea românească și cea bulgară, în raport cu Insulele Canare, Spania continentală, Sardinia-Italia, Ungaria, Grecia și Turcia.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral — Delta Dunării este un parteneriat public-privat, înființat în 2007, având ca membri: autorități publice locale din județul Constanța și Tulcea, Aeroportul Internațional Constanța și Cluj, patronatul agențiilor de turism, hoteluri de pe litoral, patronatul hotelier din Delta Dunării, companii private din turism și din domenii conexe.

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source