Ce își doresc vedetele de Crăciun? Bianca Drăgușanu, Anamaria … – MondoNews

Vedetele din showbizul autohton au aşteptări mari de la Moş Crăciun. Bianca Drăguşanu, Andreea Bănică, Nicoleta Luciu (foto) şi Andreea Bălan au fost cele mai pretenţioase, notează cancan.ro.

Vedetele s-au pregătit din timp şi au făcut lista pentru Moş Crăciun. Îşi doresc de la clasica sănătate, până la vacanţe exotice, telefoane mobile, poşete sau chiar excursii în Delta Dunării.

Bianca Drăguşanu a fost, de departe, cea mai categorică. Nu a avut deloc milă de bătrânelul care va poposi în casele tuturor oamenilor din lume. Printre altele, visează ca, începând cu 25 decembrie, să butoneze un telefon al cărui preţ de achiziţie este de aproximativ 1.500 de euro. “Îmi doresc să plec într-o vacanţă la căldură şi un iPhone X”, a spus prezentatoarea TV pentru sursa citată.

În schimb, Margherita de la Clejani este ceva mai modestă. ”Vreau să am parte de linişte sufletească, dragoste şi sănătate. Nu vreau nimic material. Sunt cam bolnăvioară în perioada asta şi aşa am ajuns la concluzia că asta e tot ce contează”, a spus fiica lui Ionică şi Viorica de la Clejani.

“Îmi doresc linişte, sănătate şi dragoste”, a spus şi Andreea Marin.

Considerată, la un moment dat, cea mai sexy femeie din România, Nicoleta Luciu este puţin mai pretenţioasă comparativ cu Margherita de la Clejani şi Andreea Marin. “Vreau ca Moşul să-mi aducă o excursie în Laponia, să vedem dacă mi se îndeplineşte dorinţa”, a spus soţia lui Zsolt Csergo.

“Îmi doresc sănătate, linişte, echilibru, nimic material. Şi să-mi fie fetiţa sănătoasă. Crăciun fericit tuturor!”, a declarat şi Adina Buzatu, unul dintre cei mai apreciaţi stilişti.

Pentru Andreea Sasu, fosta iubita a lui Philipp Plein, Crăciunul va fi unul deosebit. Motiv pentru care nu a avut nicio solicitare inedită pentru Moş Crăciun. “Sincer, nu vreau nimic mai mult. Doar să îmi văd familia şi să fiu alături de ei, de Crăciun. Sunt şapte ani de când nu petrec sărbătorile de iarnă cu ei. Pentru mine, acesta este cel mai mare cadou. O să ajung la Iaşi pe 24 decembrie”, a spus superba brunetă.

Anamaria Prodan este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o familie frumoasă şi o carieră în ascensiune. Chiar şi aşa, sexy-impresara a avut câteva solicitări pentru Moş Crăciun. “Eu nu ştiu ce să-i cer Moşului pentru că am de toate. Aş cere, însă, să facă în aşa fel încât prietenii să-mi rămână prieteni, fără niciun fel de interese ascunse, aş cere să nu mai văd atâta răutate şi invidie, aş cere multă linişte şi pace. Eu am altfel de dorinţe…”, a scris soţia lui Laurenţiu Reghecampf pe contul personal de socializare.

Vica Blochina este, la rândul ei, mulţumită din toate punctele de vedere. Mai ales că simpaticul bătrânel care aduce daruri deja a vizitat-o. “La mine, Moşul a venit mai devreme. Mi-a adus cel mai frumos cadou la care aş fi putut visa vreodată, proiectul TV Asia Express România, experienţa vieţii mele. Şi nu-mi mai doresc nimic… Trăiesc, efectiv, o experienţă copleşitoare”, a spus Vica Blochina.

“Nu-mi doresc nimic special, întotdeauna primesc mai mult decât îmi imaginez. Vreau sănătate, atât, şi să-i am cât mai mult pe cei dragi alături de mine. Sărbători fericite tuturor!”, ne-a declarat, cu modestie, Oana Sârbu, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate artiste din România.

Andreea Bălan vrea să ajungă în Bora Bora

Încercat de multe probleme în acest an, Cristian Boureanu visează la linişte. Şi să poate merge, din nou, la pescuit. “Linişte! Pentru mine, Crăciunul înseamnă linişte. Pentru copii înseamnă multe jucării, pentru adulţi, dacă sunt deştepţi, îşi dau seama că nu astea sunt importante. În acest an, mi-au lipsit enorm două lucruri. N-am mai mers la păstrăv şi la ştiucă, în Deltă. Şi îmi doresc ca anul viitor să nu se mai repete acest lucru şi să merg cât mai mult în natură”, ne-a declarat fostul deputat.

“Multă sănătate, atât! Nici mai mult, nici mai puţin. Multă sănătate familiei mele, fetiţei şi prietenilor”, ne-a spus Andreea Mantea că îşi doreşte.

Putem spune că Andreea Bălan este printre cele mai pretenţioase vedete cu Moş Crăciun. “Vreau să-mi aducă foarte multe vacanţe, să călătoresc, să văd cât mai multe ţări. Vreau să ajung până la capătul lumii. Mi-ar plăcea să ajung până în Bora Bora. Şi, în plus, să câştig bine, că am cântări multe”, s-a confesat artista unei prietene.

Andreea Bănică susţine că Moşul ştie deja ce-şi doreşte. ”Ştie că în fiecare an vreau câte o poşetă. Anul ăsta vreau altă poşetă. Ce poate să îşi dorească o fată? Haine, bijuterii, accesorii. E normal să ni le dorim până la urmă”, a spus celebra cântăreaţă.

Sursa text: cancan.ro


Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source