Ce bine îi merge lui Mazăre afacerea din România! – Click!

Crăciunul și Anul Nou le-a petrecut la plajă. Radu Mazăre (49 de ani), căci despre el este vorba, a plecat din țară în urmă cu trei luni.

S-a întâlnit ultima dată cu ofițerul de supraveghere pe 19 decembrie, iar a doua zi, s-ar fi îmbarcat într-un avion low cost cu destinația Roma și de acolo a ajuns în Madagascar, unde a cerut azil politic.

Autoritățile române l-au dat însă în urmărire internațională, pe numele lui fiind emis luna trecută un mandat de arestare. Înainte să fugă, Mazăre se afla sub control judiciar și trebuia să anunțe oamenii legi când pleacă și când se întoarce.

În plus, o dată pe săptămână era obligat să treacă pe la secția de Poliție. El este judecat în șapte dosare penale și cercetat de DNA în alte patru.

Într-unul din ele este acuzat că a luat mită zece milioane de euro. De frica pușcăriei și-a lăsat familia și a fugit, însă se ocupă îndeaproape de afacerile din țară.

Are pensiune în Deltă

În Delta Dunării, la Uzlina are Complexul ”Casa dintre sălcii”, cotată la 4 stele, un colț de rai preferat de mulți turiști.

Tocmai de aceea, pe site-urile de specialitate mai găsești cazare abia la începutul lunii aprilie. O noapte la pensiunea fostului edil al Constanței costă 55 de euro și le oferă celor de aici restaurant, grădină cu piscină, pe timp de vară, loc de joacă pentru copii și facilități de grătar. Radu Mazăre este ”as” în face bani din turism. În Madagascar deține un complex cu 16 bungalouri. În 2014, a concesionat de la un trib, pe o perioadă de 99 de ani, 1,8 hectare de teren pe malul Oceanului Indian, într-un golf în nordul Madagascarului. Și a plătit 1 euro pe mp.

Încă de anul trecut, fiul omului de faceri, Răducu, a început să facă reclamă pe rețelele de socializare afacerii care a debutat pe 1 iunie 2017 sub numele de „Mantasaly Resort“.

O noapte de cazare costă 65 de euro, cu mic dejun.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source