Avertizare nowcasting: Cod galben de vânt în Constanța și Tulcea … – Libertatea

Meteorologii au prelungit avertizarea cod galben de vânt valabilă pentru județele Constanța și Tulcea, până la ora 22:00. 

Potrivit avertizării meteo, local vor fi intensificări ale vântului, cu rafale ce vor atinge 55 – 65 km/h, în special pe litoral și Delta Dunării.

Citește și...

Prognoza meteo în weekend

În majoritatea zonelor, vremea va fi răcoroasă, iar în sud, în est şi local în centru, va fi chiar rece pentru această perioadă din an, informează ANM.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 şi 18 grade, iar cele minime vor avea valori de la -4…-3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 11-12 grade pe litoral. Cerul va fi parţial noros în sud-vest, extremităţile de sud şi de sud-est şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, cu viteze de până la 55-60 km/h pe litoral şi în deltă. Izolat, în nord şi în centru, se va produce brumă şi vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea va fi rece, cu temperaturi maxime de 15-16 grade. Cerul va fi temporar noros şi, izolat, vor fi condiţii de ploaie slabă, în sudul zonei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu viteze la rafală de peste 55 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între 9 şi 12 grade.


Țara în care lătratul și mieunatul sunt interzise în timpul nopții. Câinii și pisicile trebuie să păstreze liniștea

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source