Autocar cu turiști, răsturnat în șant, la Tulcea – Evenimentul Zilei

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat, în urmă cu o oră, să intervină la un accident rutier produs în localitatea Nufăru unde un autocar cu 40 de turiști s-a răsturnat și a rămas apoi cu partea din spate într-un șanț. Două femei, rănite ușor, au fost transportate la spitalul din Tulcea.

Clipe de panică pentru turiștii unui autocar care venea din București, urmând să ajungă la Murighiol, în Delta Dunării. Din motive necunoscute încă, șoferul  a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autobuzul în șanț. Când  a ajuns la fața locului, echipajul ISU Tulcea au constatat că nu există victime. Au deconectat borna de la baterie, și au asigurat intervenția din punct de vedere al stingerii incendiilor.

Polițiștii au testat alcoolemia șoferului. Etilotestul a arătat zero. Între turiștii care își scoseseră  bagajele pe marginea drumului, cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Tulcea au găsit o femeie cu traumatism toracic și a altă pasageră cu julituri. Deși inițial au refuzat să meargă la spital, au fost convinse de medici și au fost transportate la Tulcea pentru îngrijiri medicale. Polițiștii din Tulcea investighează cauzele accidentului, putând fi vorba de oboseală șoferului sau vreo defecțiune tehnică. (Foto ISU Tulcea)

Pagina 1 din 1

Alte articole din categoria: Fapt divers

libertatea.ro
infoactual.ro
fanatik.ro

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source