Aproximativ 650 kilograme de pește fără documente legale … – Curierul National

 Polițiștii de frontieră tulceni, împreună cu inspectori ai Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, au descoperit într-un autoturism și într-o ambarcațiune tip lotcă, aparținând unui cetățean român, aproximativ 650 kilograme pește, pentru care acesta nu deținea documente legale.

În data de 22.11.2017, în jurul orei 15.40, o echipă formată din polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și inspectori din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, acționând în baza unei informații, au efectuat un control asupra unui autoturism marca Ford și asupra unei ambarcațiunii tip lotcă, aflate în zona lacului Razelm, județul Tulcea, aparținând lui C.A., de 44 ani, domiciliat pe raza județului Tulcea.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au descoperit în autoturism, în spațiul destinat depozitării mărfurilor, dar și în ambarcațiune, cantitatea totală de 646,5 kilograme pește, din speciile plătică, caras, știucă, șalău și lin, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurile legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor ori produselor din pește obținute din pescuit.

Autoturism furat din Franța, descoperit la Constanța

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, au descoperit, pe raza județului Constanța, un autoturism marca Dodge, model Nitro, semnalat ca fiind furat din Franța.


În data de 22.11.2017, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă — Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța — Compartimentul Furturi Auto, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat, pe raza județului Constanța, un autovehicul marca Dodge, model Nitro, despre care existau informații că se află în atenția autorităților.

În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul este căutat de autoritățile din Franța, acesta fiind declarat furat la data de 05.09.2017, iar la volan se afla cetățeanul român B.D., în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.

Bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la o persoană din municipiul Timișoara, neavând cunoștință despre faptul că este căutat de către autorități.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 5.800 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Let's spread the love!


Learn How To Be #1 on Google Results


Source